Dejan TomicSpecialist Inom Paradontologi

Blev år 2006 färdig specialist inom parodontologi i Jönköping. Dejan har tidigare arbetat på Akademikliniken och Sophiahemmet och driver nu Stockholms Specialisttandvård AB.

Under åren har Dejan kontinuerligt utvecklat och förfinat kirurgiska metoderna genom att arbeta mikrokirurgiskt och genom att försöka regenerera vävnad. Vid flera tillfällen har Dejan anlitats av företag som filmat behandlingar för undervisning och marknadsföring.

Dejan anlitats frekvent som kurshållare inom sin specialitet.

Jessica GraafLeg. Tandhygienist

Jessica blev färdigutbildad Leg. tandhygienist 2008 efter sina studier i Falun. Hon har därefter jobbat både inom folktandvården och privat tandvård.

Virpi VahlbergLeg. Tandhygienist

Virpi blev år 2008 klar med sin grundutbildning till Leg. Tandhygienist. Fortsatte sedan med studier och blev år 2012 klar med sin magisterexamen i Oral Hälsovetenskap. Hon har tidigare arbetat som Tandsköterska bl a med implantat. Har arbetat hos oss sedan januari 2015.

Eva GripenbergOperationstandsköterska

Arbetar som operationstandsköterska och startade sin karriär på käkkirurgen, Södersjukhuset 1979. Har arbetat på kliniken sedan starten 2008.

Lotta AhlfeldtTandsköterska

Arbetar som tandsköterska och har arbetat på kliniken sedan augusti 2018. Lotta har arbetat med parod, implantat och kirurgi sedan 1986.

Camilla TomicEkonomi / Personalansvarig

Ansvarar för företagets ekonomi och personal sedan starten 2008.